Marja

Den långa resan.

Fåglar

IMG_20170315_222707

Akvarellmålning i kväll och vi fortsätter måla fåglar. Nu tycker jag att jag lyckades lite bättre än förra veckan. Jag vet inte om jag är så förtjust i att måla fåglar, men nu har vi ju bestämt att göra det några gånger. Jag tror att jag ska försöka hitta en bild på en ruggig uggla eller en färggrann papegoja och måla i stort format.

Var glad att jag kom iväg, för jag råkade ut för ett missöde i morse. Jag skulle torka ögonen med steril saltlösning och tog Alsolsprit i stället. Blev väldigt fundersam när det började svida i ögat och upptäckte mitt misstag. Jag fick skölja, skölja, skölja och droppa i saltlösningen hela dagen och det gick bra. Ögonen var bra till kvällen, men ögonlocken är fortfarande irriterade.
Jag använde Alsolspriten i går kväll på ett infekterat eksem och när jag tog en bomullsrondell kopplade hjärnan direkt till Alsolflaskan, trots att saltlösningen ligger i engångsampuller. Måste bli mer uppmärksam.

Redan i morse hade jag svar på mitt mail i inboxen. Det uppskattades och jag fick ett tack för att jag skrev. Jag blev så glad och grät en skvätt igen. Hur ofta fastnar man inte i en tanke eller en känsla, ofta negativ, ältar och ältar och tar på sig offerkoftan. Då är det bra om någon vågar ge en rättfram, men ömsint, knuff i sidan så man kommer på andra tankar. Jag borde ha blivit diplomat.

Jag har inte packat upp skrivaren än. Vad var det jag sa?

Ha en lugn torsdagsnatt <3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Fint att du kunde komma iväg på akvarellmålningen trots missödet med ögonen.
  Jag tycker du lyckats bra med dina fåglar för det är ju jättesvårt att få till. Fina färger och former!
  Och skönt att du fick svar på ditt mail och nu kan känna att det är ok igen och även kanske lite glädje.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Förvånansvärt nog är mina ögon helt ok i dag. :)
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>