Marja

Den långa resan.

Hur göra?

IMG_20170320_182731

Kvällens solnedgång från min balkong.
I dag är det vårdagjämning och det har varit en konstig dag. Mitt program sprack…jag skulle ju ha en skön dag på egen hand, men jag glömde att gå och lägga mig i natt, så jag var alldeles för trött för bio. I morgon kanske.

Ganska sent fick jag för mig att sätta i gång skrivaren. Allt gick väldigt bra… jag satte in alla färgkassetterna, den konfigurerade i några minuter, jag kopplade in den på min wi-fi och knappade igenom menyn. Sen installerade jag den på min laptop och det gick bra helt utan sladd, och dessutom hade jag fått fel sorts sladd med mig från net-on-net. Tur att jag inte behövde den. Jag skrev ut ett protokoll… perfekt… MEN sen skulle jag skriva ut några foton. Jag fick inte kontakt med brickan med fotopapprena, utan jag fick fina foton i rätt storlek, men på A4 papper. Gjorde som på instruktionen, satte in fotokortet i skrivaren och då skrev den ut perfekta foton. Men jag vill ju skriva ut de foton jag har i min dator, precis som jag gjorde på min gamla skrivare. Jag provade olika avancerade installeringar gjorde om allt på skrivaren, men den gör inte som jag vill. Jag måste kolla upp det där. Ska gå in på Epsons hemsida och sen ringa några samtal i morgon.

Så natten blev kort, för när jag sent om sider gick och la mig, var jag så uppvarvad att jag fick hjärtklappning och blev tvungen att gå upp igen och sitta och lösa lite korsord. Sen drömde jag obehagliga drömmar. Andra natten i följd har jag drömt om två personer som mobbat mig i drömmen… det konstiga är att de aldrig gjort det i verkliga livet. Undrar vad det handlar om. När jag inte förstår en dröm, brukar den drömmen återkomma tills ‘den stora drömmen’ kommer, som förklarar allt.

Ganska tidigt i morse började mobilen pipa sms och mail med gratulationer och jag var ju nyfiken, så jag steg upp. Jag beslutade att åka till ICA Maxi och storhandla. Efter kylskåpsrensningen var det ganska tomt i både kyl och frys. Då fick jag också en skön promenad hem från bussen, för knät gör mindre ont i dag.

I kväll har jag pratat med Johanna och med Sture från Fåglum, så det har varit en bra födelsedag även utan kalas.

Ha en lugn tisdagsnatt <3

4 kommentarer

 1. Ditte

  Stort grattis på födelsedagen och hoppas du haft en bra dag.
  Lycka till med skrivaren och hoppas su nu fått den att fungera som den ska.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Grattis själv på födelsedagen i morgon! Har varit inne och läst om Krakov. Så intressant!
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>