Marja

Den långa resan.

Spam igen

DSCN1580

Nu är jag attackerad av spam igen och det gör mig väldigt modstulen. Kontaktade support i går för att få ip-adressen de kommer från blockerad, men ingenting har hänt än.

Lägger ut ett födelsedagskort jag gjorde för en tid sedan. Jag gillar att ösa på med små hårda rosor, men om man ska skicka kortet med post blir det ett knöligt paket. Tänkte inte på det. Nåja, kortet har kommit fram och mottagaren blev glad. Det är faktiskt väldigt fint inuti också. Glömde fota det.

I kväll var det vattengympa. Vattnet var riktigt varmt i dag och det var så skönt att krypa ner i det efter en promenad i den iskalla blåsten. Vi var inte så många och jag pratade knappt med någon, utan njöt av att få röra på min stackars kropp. När vi avslutade med avslappningen och skulle känna efter hur det kändes i de olika kroppsdelarna och till slut kom till huvudet, kände jag att det var alldeles tomt. Svart. Då är man väl avslappnad?

I morgon är det fredag. Igen.

Ha en lugn fredagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Så trist med dessa spam och att det tar tid innan du får hjälp. Det tar en massa onödig energi.
    Födelsedagskortet är verklgen vackert och jag är säker på att mottagarenblev glad. Kortet är ju ett rent konstverk. Du får till det så bra.

    Önskar dig en trevlig fredag.
    Soliga kramar från Stockholm.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Det är en annan bloggkompis här på Vk som också är drabbad av samma Viagra-spam. Så irriterade att de inte får till sitt spamfilter eller att jag själv kan blockera ip-adresser.
      Ha en fin helg! Här skiner solen. 🙂
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.