Marja

Den långa resan.

Kolla bilden!

IMG_20170406_204505

Kolla vilken bild. Jag vet inte riktigt hur den ska förklaras. Jag står i busskuren utanför sjukhuset och fotograferar genom glasväggen. I kanterna på bilden kan man se märken efter klisterremsor på glaset. Sen är det en reflexion av glaset och en spegling av solnedgången, träden och husen bakom min rygg. Tänk så det kan bli.

Jag var på väg hem efter vattengympan och klockan var halv åtta. Nu är det redan så ljust på kvällarna att man kan fotografera utan problem.

Vi hade en ny vikarie på vattengympan i kväll. Han hette Tobias och var en yngre kopia av Tobbe Trollkarl. Jag tror aldrig vi fått så mycket uppmuntran och hejarop någonsin. Han var i gång hela tiden och sprang runt bassängen för att kolla att vi gjorde rätt. Och vi var så duktiga, så duktiga. Programmet var lite annorlunda, men helt okej. Jag har så himla ont i knät, men körde ändå på ganska bra. Nu blir det inte något förrän om två veckor, eftersom det är påsk nästa vecka.

I dag har jag skrivit kallelsen till årsstämman. Den ska vara inne senast i morgon, så jag ska fara ner med den till HSB. Sen skrev jag ett medlemsbrev med lite förhandsinformation om när årsstämman ska vara, vem man kan kontakta om motioner, att vi behöver fler styrelsemedlemmar m.m. Jag skickade det till den personen som ska bli vår nya ordförande för kommentar och blev så glatt överraskad när han självmant åtog sig att skriva ut brevet och sköta distributionen i hans hus, så jag bara behöver tänka på dem som bor i mitt hus (föreningen har två små hus). Jag är ju van att jag ska göra allt. Känns som att vi kommer att samarbeta bra.

I morgon är det fredag igen. Jag hinner inte med. Påsken kommer också väldigt fort och ändå är den inte så väldigt tidig i år.

Ha en lugn fredagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Bilden är verkligen häftig! Så mycket i en och samma! Du var snabb där med kameran!
    Vattengympa är så skönt och visst är det trevligt med en annan entusiastisk ledare ibland som kör men ett nytt program.

    Visst går tiden fort! Håller helt med dig och det var man än är.
    Skönt du får hjälp med att dela ut kallelserna till årsmötet, känne som en bra början på ert samarbete.
    Trevlig fredag önskar jag dig.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Ibland ser man inte hur bilderna man tar blir innan man ser dem i datorn.
      Ha en skön helg!
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.