Marja

Den långa resan.

Lite sol i alla fall

IMG_20170411_173803

Det blev gula krispiga påsktulpaner i dag. Jag brukar inte påskpynta, utan köper lite gula blommor. I går köpte jag en gul mini-kalanchoe.

Det blev en tur till Ålidhems centrum i dag. Först till frissan och sedan till Lidl. I morse var marken täckt med ett tunt lager snö, som smälte bort ganska fort. För övrigt var det rått och ruggigt… men sen på eftermiddagen kom solen fram. Jag hade lagt mig för att blunda en liten stund och vaknade av att solen lyste mig i ansiktet. Hur förvirrad blir man inte då? Mäh…hur länge har jag sovit, tänkte jag. Känns som flera dagar när vädret växlar så fort.

IMG_20170411_173353

För första gången har posten slarvat bort ett paket till mig. Jag handlar nu och då på nätet och det har faktiskt gått bra hittills, men nu tyckte jag att en försändelse som skickats 27/3 hade varit på väg länge. Jag skrev ett mail till avsändaren, gick in och tittade på mina kunduppgifter så att jag hade rätt adress och telefonnummer. Hittade ett kollinummer, så jag kunde göra en eftersökning på Post Nords hemsida, ringde till ICA Maxi som är mitt postställe och till slut ringde jag Post Nords Kundtjänst. Vi konstaterade att försändelsen skickats iväg och sedan försvunnit.
Nu ska leverantören göra en reklamation på posten och jag får nya varor som inte skickas som brev, utan som spårbar försändelse. Väldigt bra service.

I kväll skulle jag springa över till grannhuset med ett papper och klädde på mig för en kvällspromenad. Men den blev kort, för det var kallt och grinigt igen.

Ha en lugn onsdagsnatt <3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Vilken bra service att de skickar ett nytt paket. Trist när saker och ting försvinner inder vägs. Vet att Post Nord i Stockholm slarvat bort en hel del.
  Gula tulpaner är vackert och jag ska se om jag hittar några på marknaden imorgon. Här är det inte direkt höns, lycklibgar och ägg som är i fokus denna vecka men traditionerna ser ju så olika ut i våra länder.
  Önskar dig en fin onsdag.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Jättebra service, både hos Timarco, som jag handlade från, och Post Nord. Jag har handlat lite Sloggi-underkläder hos Timarco några gånger tidigare, så de såg väl att jag är kund hos dem.
   Hoppas du hittar gula tulpaner… de är så fina.
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>