Marja

Den långa resan.

Det var den dagen

IMG_20170412_153338

Så blev det vinter igen. Gårdagens snö smälte bort och ny snö föll ner under natten och förmiddagen. Det var riktigt vackert i skogen då den blöta snön fastnade på träden. Dessutom var det ett konstigt ljus som gjorde det nya snölagret bländande vitt. Tur jag hade solglasögonen med mig när jag var ute.

Precis som i går kom solen fram på eftermiddagen och nästan all snö smälte bort… och så får vi väl börja om i natt. Verkligen aprilväder.

Jag var tvungen att åka till net-on-net i dag och lämna tillbaka en sladd som jag inte behövde till skrivaren jag köpte för snart en månad sedan. De har 30 dagars öppet köp och jag hade alldeles glömt bort sladden. Jag öppnade inte ens förpackningen, för jag hade en likadan hemma och dessutom behövde jag den inte eftersom skrivaren gled in på mitt Wi-fi utan problem. Vet inte varför den där försäljaren påstod att sladden var nödvändig.

Sen hade jag tänkt promenera till Ö&B och vidare till BilTema, men vädret var så pissigt att jag gick till närmaste busshållplats och for hem.

Det var den dagen.

Ha en lugn torsdagsnatt <3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Vinter igen! Tja, april kan ju vara lurig.
  Fint att du kom på att lämna tillbaka sladden och lite luft fick du ju.
  Kram och trevlig kväll.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Ja, vädret blir man inte klok på. Just nu snöar det igen och jag ska snart lägga ut en bild på eftermiddagens blå himmel. Jag hänger inte med! :)
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>