Marja

Den långa resan.

Annandag Påsk

IMG_20170416_142410

En rofylld bild från skogen i går.

Annandag påsk blev en dag som bara försvann. När jag tänker efter kan jag inte ens rekonstruera vad jag har gjort. Det enda synbara är att jag har pysslat lite på månadens andra layout. Hela dagen har jag trott att det är tisdag och glatt mig åt onsdagens akvarellmålnng, tills jag kom på att det ju är måndag och jag har tisdagen kvar.

Så tokigt det kan bli. Funderade på att gå upp till vindsförrådet med lite grejer som låg och skrotade, eller lasta cykeln med tidningar m.m. till återvinningen och dra den dit och sedan cykla hem, men fastnade för länge i min bok.

Jaja, såna dagar får väl också finnas.

Ha en lugn tisdagsnatt <3

4 kommentarer

 1. Ditte

  Visst är det bra med dagar som dessa. Känne rigen mig i att vara dagvill. Har idag tänkt måndag….
  Men så är det ju inte.
  Och att fastna i en bok är alltid trevligt.
  kram!

 2. Judy

  The peaceful and beautiful forest looks lovely as the sun shines through it. Have a nice day! We have seen a lot of robins over the Easter weekend. The snow has arrived again but will probably not stay long. Hugs! Judy

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Thank you, Judy! Oh, robins are so beautiful… We have had snow here too during the Easter days and it’s been really cold.
   Have a nice week! Hugs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>