Marja

Den långa resan.

En välbekant doft av rakvatten.

IMG_20170418_114310

Mina gula påsktulpaner stod sig i nästan två veckor och fortfarande har jag tre kvar, som jag kapat av och ställt i en liten vas. Jag tycker att gula tulpaner är speciellt tåliga, men trodde faktiskt att jag skulle få köpa nya till påsk, men det behövde jag ju inte göra då.

I kväll när jag steg upp från soffan och rundade soffbordet för att gå till fönstret och tända lampan där, kände jag plötsligt en välbekand doft av rakvatten. Mycket märkligt. Jag luktade på mig själv och överallt i rummet, men doften fanns i luften i rummets mest öppna plats. Som om någon osynlig fanns där. En ande med en hälsning från den andra sidan.

Sen tittade jag ut och såg den vackra blå skymningen. Jag har fortfarande ljusslingan kvar på balkongräcket.

IMG_20170418_205628

I dag har jag gjort månadens andra layout. Skall fota den i morgon i dagsljuset och lägga ut. Den här månaden är jag klar i god tid. Nu har jag ett födelsedagskort jag måste få färdigt innan 1:a maj. I dag har jag köpt dies på Tradera, så jag kan trycka ut fjärilar och hjärtan på min lilla apparat.

Ha en lugn onsdagsnatt <3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Fantastiskt att in tulpaner stått så länge. Jag brukar inte ha den turen men å andra sidan är lägenheten i Stockholm väldigt ljus och varm och det är ju inte det bästa tulpaner vet.
  Men tulpaner köper jag gärna under vårvintern och även röda till jul.
  Vad spännande med denna doft och kanske var dte en hälsning till dig.
  Det sista fotot äe verkligen blått och fint.
  Spännande att få se din layout!
  Kram och trevlig onsdag.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Det är ovanligt att tulpaner står så länge. De här var extra krispiga och spänstiga när jag köpte dem, så jag hade tur. :)
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>