Marja

Den långa resan.

Mystisk man på min bild

isensmalter

I dag sken solen och jag stavade ner till sjön och se…isen smälter. Vid kanterna börjar vattnet sippra upp. Snart så…

Nere vid sjön blåste det kallt som vanligt och för övrigt var det grått och trist.

sjonidag

Har ingen aning varifrån den där mannen dök upp på min bild. Jag såg honom inte när jag tog bilden och undrar vart han tog vägen, för han gick då inte förbi mig. Mystiskt. Jag tog en bild med mobilen strax innan och på den bilden syns han inte.

Tittade på Let’s Dance i kväll. Min favorit, Stina Wollter blev utröstad och kanske var det dags för henne att lämna tävlingen. Jag har ingen favorit bland de tre som är kvar i semifinalen… men det verkar som att domarna är mest tända på Jesper. Jag börjar bli väldigt less på David Helenius… han bara fjamsar och drar dumma skämt. Han borde bytas ut till nästa omgång.

I morgon är jag bjuden på middag med grekiskt tema.

Ha en lugn lördagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Vad skönt att åren nu gör nya försök att framträda och det börjar ju verkligen bli dags. Valborg i helgen så efter det kanske.
    Intressant med en herre som dök up på din bild, men han kansk eockså var för att se hur mycket isen hunnit smälta. Men lustigt att han sedan”gick upp i rök”. Såg inte Let´s Dance igår men läste resultatet.
    Jag hoppas på Anja som vinnare. Men det återstår att se.
    Kram och trevlig lördag.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Ja, det är ett mysterium med den där mannen. Det är ju folk i rörelse nere vid sjön, men jag brukar vänta med att fotografera tills det är folktomt i fokus. och det trodde jag att det var nu med. 🙂 Jag hoppas också att Anja vinner Let’s Dance, men tyvärr verkar Jesper vara domarnas favorit.
      Ha en skön valborg!
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.