Marja

Den långa resan.

Knopparna växer

knoppar

Trots det kyliga vädret har knopparna jag upptäckte på busken bakom busshållplatsen i förgår vuxit lite grann. De verkar bestämda.

Snöflingorna har dansat i luften i dag igen. Det verkar som de inte får nog av dansen, trots att festen egentligen är över för deras del. De snurrar runt och far omkring som om de vill göra sig yra och höga.

I kväll hade vi möte med bostadsrättsföreningen och vi blev lite trötta och fnittriga mot slutet. Det fungerar så bra just nu. Nästa vecka har vi årsstämma för vår förening och efter det har vi ny styrelse…om vi får ihop någon. Jag har gått med på att bli omvald, så jag kommer fortsätta att styra och ställa. Ha,haa. Jag klagar ju på att jag är stökig och slarvig, men i såna här sammanhang är jag väldigt organiserad.

Ha en lugn torsdagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Tänk att snön och kylan är så envisa i år. Även här i Stockholm sööade det i förrgår, mrn snön blev inte liggandes. Idag är det i alla fall + 7, alltid något.
    Roligt att du är så engagerad i styrelsejobbet och visst är det roligt att kunna vara med och påverka.
    Du är perfekt här och du är också väldigt engagerad.
    Kram och trevlig torsdag.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! I dag har det snöat här och det var full vinter i en timma ungefär, tills allt hade smält bort.
      Jag är engagerad i styrelsejobbet dels för att jag känner att jag har erfarenhet och kan tillföra något, dels av någon slags ’ansvarskänsla’. Vi är en liten förening och har det trevligt på mötena, fikar och pratar även om annat efteråt. Nu får vi en ny ordförande som jag tror kommer bli mycket mer framåt än den vi haft och jag ser fram emot vårt samarbete. En ung läkarstudent. 🙂
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.