Marja

Den långa resan.

Syrenerna blommar

syrener

Jamen nu blommar syrenerna också. Och alla rönnar och oxlar är vita av blomklasar. Det är en fröjd att cykla omkring på Ålidhem in och ut på alla gårdar och beundra blomprakten. Det gick ju lite trögt i början på sommaren, men nu har allt formligen exploderat.

Det blåser fortfarande… tredje dagen nu och i dag blev det kallt när jag tog av mig jackan. Men solen är framme och jag tycker det är skönt när det inte är för varmt.

Jag har inte gjort så mycket mer i dag. Har kommit in i någon slags semestermood. Fastnade framför TV:n och låg och njöt i soffan med balkondörren på glänt. Somnade förstås till en stund också.

Ha en lugn tisdagskväll <3

4 kommentarer

  1. Ditte

    Kan tänka mig att du välkomnar både syrener och andra vackra träd som blommar. Du har ju fått vänta ett bra tag på att sommaren skulle sätta fart.
    Önskar dig en fin onsdag!
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Jag har inte lärt mig ännu att här uppe får man vänta och sen kommer allt på en gång. 🙂 Nu är det riktigt ljuvligt och jag väntar varje dag på att schersminbuskarna skall slå ut.
      Ha en fin onsdag!
      Kram!

  2. Judy

    The lilacs are beautiful and some of them have such a nice scent. Our weather has been similar to yours lately. Yesterday most of the province had high winds and in some places a lot of trees went down. Have a good day & evening! Hugs! Judy

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Thank you, Judy! Yes the lilacs have a nice scent. We have had rainy weather today and a couple of episodes with hale.:)
      Have a nice week! Hugs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.