Marja

Den långa resan.

Det är nog en lind.

IMG_20170706_010745

Jag fick fint främmande i dag. Mara gömde sitt ben i min resväska, så jag antar att hon tänker komma tillbaka efter det.

Johanna och Ronja kom direkt efter sina jobb och eftersom Mara var med, gick vi efter mat från den vegetariska restaurangen Chutney på Katarina Bangata.

IMG_20170706_010825

Grönsaker, cous-cous, halloumi, vindolmar, hummus, tzatziki, oliver m.m. Har ätit den rätten förut och visste att vi tre kunde dela på två portioner och ändå blev det över till en lunch åt mig.

På vägen tog jag löv från trädet jag frågade om i går…vi googlade intensivt och kom fram till att det är en lind. Vi hittade stammar som såg ut som den jag visade, fast ‘mitt träd’ är plötsligt ovanligt vackert. Mitt i allen finns ett väldigt högt och tjockt träd med samma löv och jag har funderat på vad det är, men nu kallar jag det en lind. Jag undrar om jag inte har varit arborist i ett föregående liv. Förutom intresset gillar jag ju att krama träd.

Ha en lugn torsdagsnatt <3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Vad trevligt med besök av de dina och maten på Chutney är alltid bra. Och rikligt är det!
  Aha, trädet är en lind -då vet jag. Har ju sett det flera gånger.
  Visst kommer Mara tillbaka, för benet finns ju…
  Trevlig torsdag!
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Jag kommer att få dementera namnet på trädet… nu är det fastställt att det är en ask och det är sista budet. ????
   Mara är så rolig. I går nosade hon på mig och så började hon slicka på handleden där jag opererat tumbasen. Hon nosar upp där man har ont. I dag fick hon stanna hemma.
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>