Marja

Den långa resan.

Flygande start på dagen

minplats

Min plats i dag. Så skönt att sitta och meditera en stund.

För övrigt började dagen med flygande fläng. I går var jag uppe i mitt överfulla förråd och konstaterade att jag har väldigt många trasiga grejer som borde köras till återvinningen i Gimonäs. Jag har ingen som jag kan be om hjälp så här mitt i sommaren, så jag fick en ide att jag kunde kanske be om hjälp av Seniorpoolen eller Veterankraft, som ju annonserar i VK. Sagt och gjort, i natt skickade jag in en förfrågan till Seniorpoolen på nätet och i morse blev jag uppringd strax efter kl 08. ’Kan vi komma kl 10?’, frågade en kvinna. Ja, det skulle väl gå, tänkte jag och skyndade mig att duscha, äta frukost, gå upp i förrådet efter alla grejer och bära ner dem till ytterdörren. Jag hade en trasig skrivare, en trasig VHS, två Sodamaskiner, en resväska och en korgstol.

KL 10 kom en trevlig man med en Kombi, vi lastade in allt (det var ju inte så mycket, tyckte han), jag följde med och hoppade av vid ICA Maxi och han fortsatte till återvinningen med mina grejer. Jag har ingen aning vad det kommer att kosta, men vad det än blir är det så värt det. Jag brukar ju sällan be om hjälp, utan drar och släpar saker på min cykel eller bagagekärran, men nu ska jag banne mig bli lite bekvämare av mig.

Jag handlade lite, tog bussen hem och var hemma den tid jag vanligtvis brukar stiga upp, så det har varit en långsam och trött dag. Somnade en stund på soffan och väcktes av att telefonen ringde, men ingen ville tala med mig. Sånt gör mig lite orolig, för jag får för mig att det kanske är någon som är sjuk och ringer för att få hjälp. Jag brukar lyssna en stund. Nu vet jag inte vad det var, men jag vaknade i alla fall och for ut en stund i det vackra vädret.

Ringde frissan i dag och hon är fortfarande på semester. Fick boka en tid till nästa tisdag. Nu har mitt hår kommit förbi det där stadiet då det är fult och börjar få en ny form som inte är lika ful. Det kanske blir page till slut.

Ha en lugn onsdagsnatt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.