Marja

Den långa resan.

Favoritårstiden

guldkantat

Hösten kom så hastigt. Björklöven faller ner i blåsten över mig och jag cyklar längs en guldkantad bana, Hösten är min favoritårstid och september är den bästa månaden. Vi har haft några riktigt fina och soliga höstdagar och jag njuter i fulla drag. I dag cyklade jag till Ålidhem i sakta mak och drog in alla dofter från skogen.

När jag packade upp min resväska hittade jag en plastpåse från mataffären i Finland.

plastpase

100 gemensamma år, står det. Ska jag spara den eller inte?

EKG-mätningen går bra. Så här ser apparaten ut … den håller på och sänder resultatet.

apparaten

När jag ska mäta lägger jag båda tummarna på knapparna i sidan ( den högra knappen syns inte i bild)… det tar 30 sekunder och sen piper apparaten färdig. Sen trycker jag på sänd-knappen. Det gäller bara att komma ihåg att göra det ungefär vid samma tid fyra gånger per dygn.

Nu regnar det ute. Jag sprang till gannhuset för en underskrift på ett papper till HSB.

Ha en lugn fredagsnatt <3

7 kommentarer

 1. Ditte

  Vilken vacker höstbild! Ja, hösten är din med sina färger som skiftar. Men för mig känns hösten också lite vemodig. Men å andra sidan tycker jag om att se tydliga skiftningar melllan årstiderna.
  Spännande med din EKG mätare och det är alltid bra att veta hur hjärtat mår.

  Trevlig fredag!
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Ja visst är det vemodigt också med hösten… i synnerhet när man tänker på alla kalla mörka månader som kommer. Jag är ingen sommarmänniska, så därför tror jag att jag andas ut när hösten kommer. Vinter och snö skulle jag kunna vara utan. :)
   Ha en skön helg!
   Kram!

 2. Judy

  Lovely gold-lined path. September is the best month and also my birthday. I would probably save the Finnish plastic bag. Have a happy and healthy weekend! Hugs! Judy

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Thank you, Judy! So it’s your birthday soon, or has it all ready been? :) Yes, I think I’ll save the bag…for a while. Then I will probably find it and wonder why I saved it. :)
   Have a nice weekend! Hugs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>