Marja

Den långa resan.

Regnet det bara öser ner…

genomblot

Så det regnar. Vaknade flera gånger i natt för att regnet slog mot sovrumsfönstret. Bestämde mig för att inte åka till Nolia på loppis. Dels måste jag byta buss och dels är det en bit att gå från busshållplatsen. Att sen gå omkring i den stora hallen bland en massa folk i fuktiga kläder… nej, det tilltalade mig inte. I morgon ska jag ju dessutom till Mariedal och kommer att gå  på  både Röda Korsets second hand och Båsloppiset.

Jag kände i alla fall för att gå ut en sväng. Kunde inte hitta min svarta regnkappa, undrar om den är uppe i förrådet eller om jag kanske har gett bort den, så jag tänkte att jag får klara mig utan. Tog inte heller något paraply, för jag ville ha stavarna. Det kändes som det bara duggade när jag gick iväg, men sen kom det några skurar med stora tunga regndroppar och när jag kom hem var jag genomblöt in på bara skinnet. Kändes inte ens uppiggande, bara besvärligt.

Äntligen fick jag tömt resväskan, som legat hela veckan mitt på golvet. Jag plockade bara ut smutstvätten och sen har jag klivit över väskan. Inget ovanligt för mig. Nu är den då tömd och står och väntar vid ytterdörren på att få komma upp i förrådet. Få se hur länge den får stå där.

Jag köpte ett par fina skor på rean i Finland. Bekväma, bra kvalitet och lite bredare läst. Ville ha en modell med snören, men de fanns inte i min storlek. Fick dem för halva priset, så då fick den här modellen duga.

nyaskor

Ha en lugn måndagsnatt <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>