Marja

Den långa resan.

Fortfarande cykelföre.

japanskronn

Cyklade förbi den japanska rönnen på Ålidhem och den var så vacker i sina höstfärger. Löven blir orange med röda inslag. Några bärklasar hade den också i år.

Rönnbär på bar kvist kan vara väldigt estetiska.

ronnbar

Så fantastiskt att man fortfarande kan cykla, fast på sina ställen får man se upp för blöta löv på cykelbanan. De kan vara lika hala som is. Jag lastade cykeln full med tidningar och annat som skulle till återvinningen och promenerade iväg till OK. Sen cyklade jag till Ålidhem för att handla lite och det tog tid, för jag stannade hela tiden när jag såg något intressant att fotografera. Bland annat dessa spännande lönnäsor. Man kan göra fina hängande kronor av dem.

lonnasor

På Lidl träffade jag en gammal vän som jag inte sett på länge och vi stod och pratade en lång stund.

Nu har jag tömt mitt soffbord och ska torka av det, samt tejpa fast glashyllan. Ska jag verkligen skiljas från det? Det är fortfarande väldigt fint, men alldeles för stort för min lilla lägenhet. Jag vill ha lite luft mellan möblerna.

I morgon är det akvarellmålning och jag har inte gjort läxan.

Ha en lugn onsdagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Vad skönt att dte fortfarande fungerar att cykla. Men jag kan tänka mig att en får vara försiktig för hala löv kan ställa itll det ordentligt.

    Vad spännande med dina nya möbler! Och visst är det skönt att ha lite luft emellan. Spännand enu att få se hur det blir.

    Kram från ett strålande vackert Stockholm.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! I natt hade vi frost, så nu kan det vara halt bland löven på cykelvägen. 🙂
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.