Marja

Den långa resan.

Soligt och iskall vind i dag.

solenskiner

Det blir mycket gula björkar nu. Solen sken i morse och den fina björken lyste som guld. 1-2 minusgrader och en iskall vind.

Som vanligt när jag ska upp tidigt, sover jag dåligt, så jag var ganska trött när klockan ringde. Men det var bara att bita ihop och efter frukosten tog jag tag i saker jag behövde ringa om. Beställde tid hos frissan och soppåsar till matavfallet från Wakin till båda husen. Sen fick jag en ingivelse… jag skulle gå ut med soporna, kände jag. Vanligtvis brukar jag ta med dem när jag går till bussen, men i dag var det meningen att jag skulle träffa på vaktis, något jag hade önskat. Ni vet det där att man tänker väldigt mycket på en person och så träffar man på denne. Jag ville ventilera det här med avspärrningarna och folk som genade och hoppas att han håller lite koll han med.

Sen for jag till Willy:s och handlade. De hade jättegoda och billiga pomelos. Willy:s är egentligen en bra affär för mig att handla på, trots att affären ligger på andra sidan stan, men min buss går direkt dit, så jag behöver inte byta på Vasaplan. Dessutom är de suveränt bäst på fröer och olika udda mjölsorter, så jag borde egentligen åka oftare dit.

Sen har jag mest sovit på soffan i eftermiddag… min sovklocka är totalt förvirrad. Inga ventilationsinspektörer sågs till i dag. De kanske började i det andra huset, eller så börjar de inte förrän i morgon. Nåja, jag får stiga upp tidigt i morgon också.

Ha en lugn tisdagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Vad smidigt att kunna ta samma buss till Willys och extra bra om du tycker butiken är välutrustad. Värt mycket!
    Hoppas ni kan finna en lösning för att bättre stoppa de som genar över gräsmattan. NU verkar de mer tycka att avspärrningarna är en rekommendation.

    kram och trevlig tisdag.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Jag brukar ju ta bussen till ICA Maxi, men får nog tänka på Willy:s oftare. 🙂
      Ha en fin onsdag!
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.