Marja

Den långa resan.

Pyssel under nobelfesten.

etiketter

Medan jag satt och tittade på nobelprisutdelningen och banketten, knåpade jag ihop några julklappsetiketter. Jag tog det material jag hade och det blev över till nästa jul.
Jag hann också göra ett sista julkort, som egentligen är ett presentkort, och upptäckte att det hade samma tema som nobelfesten… vinter och snö.

julkort2

Det var en fin nobelfest… högtidlig prisutdelning, fint genomgående tema på banketten, vackra klänningar, njutbar underhållning, proffsiga reportrar och intressanta tal av nobelpristagarna. Det var en lättsam stämning, men ändå värdig.

Det bestående minnet är ändå Alice Bah Kuhnkes klänning, ett statement för miljön. Den passade så bra in i temat, men jag satt med hjärtat i halsgropen och var livrädd för att hon skulle spilla när hon åt. Hade jag haft den på mig, hade jag sett ut som en katastrof efteråt. Men hon hade inte ens en skrynkla på klänningen när hon steg upp från bordet och inte en fläck på pappersboleron (som man kunde se).

Ny vecka och det blir dags att skicka julkort och paket. Bäst att vara ute i tid, för PostNord verkar ha fullt upp.

Ha en lugn måndagsnatt <3

 

2 kommentarer

  1. Ditte

    Så fint att du fick gjort dina julkort och etiketter under nobelfestligheterna. Jag tittade också och hade stor glädje av alltsammans. Alltid roligt med prisutdelningen, banketten och talen. Har varit på två nobelfester och upplever dem på nytt varje år. Verkligen festernas fest.
    Kram och trevlig måndag.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Måste vara härligt att vara på plats på nobelfesten. Jag hade gärna känt dofterna av blommorna och isen. 🙂
      Ha en fin vecka!
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.