Marja

Den långa resan.

Ingen ljusning.

sno4

Så vackert genom fönstret, men jag har inte varit ute i dag. Förkylningen har blivit värre och jag vill bara sova. Antagligen för att jag proppar mig full med alvedon. Jag har lagat lite mat och faktiskt tvättat nu på kvällen. Jag skulle ju städa bort julen, men nu får den vara kvar till efter Trettonhelgen. Ganska mysigt med ljusslingorna och ljusen i alla fall. Längtar efter flickorna och hoppas att jag blir lite piggare tills de kommer.

I morgon ska jag ta det lugnt och kurera mig.

Ha en lugn tisdagsnatt <3

4 kommentarer

 1. Caanita

  Av din rubrik att döma, så känner du dig inte vidare uppåt. Det brukar vara så när man inte är kry, men du ska se att det vänder och att både humör och krafter kommer åter. Jag ser att dagen redan blivit 36 minuter längre här i Umeå, det kommer märkas nu när det blir klart väder! Så håll ut! ☀️☀️????

 2. Ditte

  Vilken envis öfrkylning! Att den inte ger sig. Men det bästa du kan göra är nog att ”vila dig i form”. Hoppas du blir piggare till flickorna kommer. Önskar dig god bättring.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! I går kändes det verkligen hopplöst och i morse tänkte jag nästan ringa och säga att jag inte orkar ta emot besök, men sen vände det och nu känns det mycket bättre. :)
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>