Marja

Den långa resan.

Över en natt.

snoplog

En sån vacker vinterdag det var i dag. Snön är så vit och jag vill inte skotta bort den från balkongen än. Jag öppnar dörren och tittar ut på den varje morgon.

Förkylningen vände över en natt. Jag fick feber och svettades ordentligt förgår natt och på förmiddagen i går kände jag att det hade vänt. Ni vet, när man känner i huvudet att man kommit ut ur dimman. Kände en försiktig optimism, för det kan ju alltid vända.

I dag tog jag dra-maten och for iväg till ICA Maxi. Jag var lite skakig och svettig och beslöt att inte promenera hem från Carlslid, utan sitta kvar till Ålidhem och byta buss. Dra-maten var dock av annan mening… den ville varken gå på eller av den andra bussen. Vilket krångel den ställde till med. Nu var den ju överfull och väldigt tung eftersom jag passade på att handla frukt och grönsaker och mjölk för flera dagar. I morgon kommer ju flickorna och vi kommer att ha annat för oss än att handla.

Jag är så glad att jag blev pigg tills de kommer. Skickade ett sms med en vacker vinterbild i dag och påminde om varma kläder och skor. Sen hoppas jag verkligen att de inte missar det tidiga tåget. Typisk mammaoro.

Ha en lugn torsdagsnatt <3

6 kommentarer

 1. Paula

  Hej och god fortsättning, så du har åkt på en förkylning mitt i helgerna, så trist.
  Men nu är du på bättringsvägen och dina tjejer kommer på besök! Ni har säkert stabilare temperaturer, vi har snö men det pendlar mellan plus och minus så det är ingen ordning alls.
  Jag är nästan på väg åt motsatt håll, blogga något varje dag har jag tänkt i år, kanske inte så mycket tankar, men jag har några fototeman jag är med i, o lägger man till det vanliga bloggandet så blir nog varje dag fylld med något. Hur det blev vet vi först efteråt. Hoppas du får en riktig skön familjehelg

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Paula! Jag hann precis bli pigg tills flickorna kom och det har varit full rulle hela tiden. Skriver en blogg i morgon natt när de farit. :)
   Kram!

 2. Ditte

  Så mycket snö ni har! Och den lyser verkligen upp.
  Skönt att du nu är piggare men visst tar det på krafterna med en långvarig infektion.
  Fint att fick handlat men jag förstår att det var jobbigt att få hem en fylld ”dramaten”.
  Mysigt med besök! Önskar er fina dagar.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Ja, vi har väldigt mycket snö nu och den är fortfarande så vit. Jag blev frisk lagom till flickorna kom … bra tajming. :)
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>