Marja

Den långa resan.

Flammande himmel.

solnedgang6

I dag fick vi uppleva en spektakulär solnedgång. Instagram svämmade över av flammande röda himlar från Umeå. Jag hoppade av bussen uppe på Ersboda precis i rättan tid. När jag for från Tomtebo var himlen vackert rosalila och under färden blev färgerna mer och mer intensiva. Det kändes nästan lite skrämmande att börja gå mot det eldigt röda locket. Jag skulle till net-on-net.

solnedgang5

solnedgang7

När jag kom ut 45 minuter senare, var det mörkt.

I två dagar har jag försökt städa undan julen, men det har kommit annat emellan. I går var jag tvungen att fara ner på stan till HSB med de senaste protokollen till vår pärm, eftersom revisorn hade annonserat att hon var i antågande. I förmiddags ringde hon och ville att jag skulle skriva ut en massa ekonomiska papper. Verifikationslista för 2017 (43 sidor), balansräkning m.m. Som sekreterare ska jag vara behjälplig, så jag satte i gång skrivaren och upptäckte ganska snart att det var slut på både bläck och papper. Så typiskt. Därför for jag iväg till net-on-net och köpte en förpackning bläckkassetter och ett paket papper (som föreningen ska få betala) och nu har jag dragit ut alla papper och levererat dem till grannhuset.

Men hörni, det här med tekniska prylar verkar vara som med modekläder… man hinner knappt hem med dem innan de är omoderna. Jag köpte min skrivare för ungefär ett år sedan…den var en helt ny modell och nu ska den utgå från sortimentet och det var inte så gott urval på bläckpatroner. Jag frågade hur jag ska göra i framtiden och blev rekommenderad ett par andra nätbutiker som har ‘gamla’ bläckpatroner. Jag fick också en blick som ‘ jag bryr mig verkligen inte’. Vilken jäkla attityd.

I morgon ska jag göra ett nytt försök igen att få ner julsakerna i sin låda.

Ha en lugn onsdagsnatt <3 

2 kommentarer

 1. Ditte

  Dessa himlar nu är verkligen vackra men dessa röda nyanser har jag ännu bara sett kortvarigt i Stockholm . Vackert fångade bilder. Trist med så dålig service vad gäller skrivaren. Men säkert bra att beställa nya patroner på nätet om de ska utgå. Julen har vi städat bort. Alltså, det var bara adventsstakarna. Vi var ju bortresta. Kram och trevlig onsdag.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Den här röda färgen är ganska kortvaritg här uppe också och det gäller att vara ute i rätt tid. I går var det nog bara 30-40 minuter som det var som mest intensivt. Men det var mäktigt… snön var alldeles röd…
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>