Marja

Den långa resan.

Negative painting.

akvarell4

Gårdagens träning i negative painting. Vi skulle göra olika former av enkla löv. Figuren längst till höger tycker jag ser mer ut som en rocka än ett löv.

I kväll var det vattengympa igen. Det är två kvinnor som hela tiden snurrar runt och ställer sig på olika platser, vilket förorsakar en dominoeffekt för oss andra. Jag vet inte riktigt vad det handlar om. Ibland förs man iväg med vattnet om man ex står och hoppar, men jag försöker då alltid gå tillbaka till min plats. I dag halkade jag två gånger och höll på att hamna under vattnet. Borde kanske skaffa simskor. Har badtofflor i duschen och tycker helst om att vara barfota i bassängen.

I morgon är det fredag igen. Veckorna går lika fort som vanligt.

Ha en lugn fredagsnatt <3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Vilken fin målning! Och jag gillade alla dina löv. Den ”rokcliknande” var fin och personlig.
  Kämpigt att ni andra får fara runt där i bassängen , men damerna kanske inte är medvetna att de just skapar en dominoeffekt. Förstår att du helst vill vara barfota i bassängen. Klart behagligast.

  Kram och jag önskar dig en trevlig fredag.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Ska måla lite hemma till nästa gång. Tycker inte jag hinner så mycket under lektionerna.
   Ja, det är nog så att de här damerna inte ens är medvetna om att de flyter omkring… vi behöver ju alla lite utrymme att vifta med armarna och det är väl det som blir besvärligt. Men det finns utrymme för oss alla, så vi får väl fortsätta dansa runt. :)
   Ha en fin helg!
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>