Marja

Den långa resan.

Snö, snö och mera snö.

selfie

Det snöade i dag, men jag hade ju bestämt att jag skulle gå ut på en promenad, så då gick jag och när jag kom hem såg jag ut som en snögumma. Men det var en mycket uppfriskande promenad som gjorde gott i kropp och själ.

Snön är så bländande vit och jag fick stå utanför dörren och vänja ögonen en stund. Skulle förstås ha tagit solglasögonen på mig.

vinter3

Jag gick neråt sjön och det var inte en kotte ute. Ingen som var ute och rastade hunden och inte ens den ilskna älgkon syntes till. Det var nästan kusligt. När en ensam man sen plötsligt dök upp på vägen, blev jag rädd och gick åt andra hållet. Väldigt irrationellt.

Skogen var vacker i snön.

vinter4

vinter5

Ha en lugn tisdagsnatt <3 

6 kommentarer

 1. Ditte

  Oj, så mycket snö! Och skönt att komma ut på en promenad. Undrar vad som hänt med älgkon och det var då för väl att du inte träffade på den.

  Önskar dig nu en fin tisdag.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Det bara snöar och snöar… Älgkon är nog omhändertagen på något sätt. Kanske har den hittat ut till sin egen skog. :)
   Kram!

 2. paulamerio

  Men vad säger du? En ilsken älg=? Dom är inte att leka med, huva! Snögumma, det går väl an, jag är en michelin-gumma när jag klär mig i lager på lager så jag knappt kan böja mig ner och knyta kängorna! Upptäckte här också idag att ljuset kommit fort nu, o att man får lite ont i ögonen. Samtidigt är det ju så skönt. Att veta att det blir längre och längre dagar. Var nu på din vakt så du slipper konfrontera älgen!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Paula! Älgkon är nog omhändertagen på något sätt… antingen har de kunnat sjasa iväg henne eller så har hon skjutits. Får kanske läsa hur det gått i tidningen. Det är ju väldigt många barnfamiljer ute kring sjön och även populärt att gå med hundarna där, så det går ju inte att ha en irriterad älg där.
   Jag tar alltid på mig skorna innan jag tar på mig jackan. Bekvämare så. :)
   Visst är det skönt att det blir ljusare tider.
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>