Marja

Den långa resan.

Vackert förfall.

tulpaner8

Såna här tulpaner håller sig hur länge som helst. De vanliga jag köpte samtidigt fick jag slänga i går, men de här blir bara lite djupare i färgen. I dag fick jag nya av en av mina gäster. En stor bukett med 10 gula och 10 lila. Lila är ju också påskens färg… passionens=lidandets färg. Skall ta en bild när de slagit ut mera.

Jag kokade ramensoppa igen med morot, purjolök, isberssalladklyftor, lax och ramennudlar. Använde vanlig fiskbuljong som bas och kryddade med citronpeppar och chiliflingor. Kokade laxen och nudlarna för sig och ’monterade’ ihop allt på tallrikarna. Den blev god och mättande.

Jag har inte hört något från vårdcentralen, men fick ett sms från Posten att jag hade ett paket från Mediq Sverige att hämta ut. Råkade visst nämna att jag behövde mätstickor för blodsockret, så den ’beställningen’ hörsammades, men personlig kontakt nonchaleras. Jag skulle kalla det passiv-agressivt beteende.

Ha en lugn onsdagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Så vackra tulpaner du fick och gult och lila är ju vackert och även påskfärger.
    Kan tänka mig att soppan blev god med dessa ingredienser.

    Men så trist med denna VC! Bedrövligt! Kanske är de där ovana med patientkontakter…

    Kram och trevlig onsdag.

  2. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

    Tack Ditte! Inte alls ovana med patientkontakter, men det verkar som att just diabetessköterskan inte gillar mig. Nu har jag kontaktat min doktor i stället.
    Hoppas du klarar av smärtan i din axel! <3
    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.