Marja

Den långa resan.

Jag står där det finns plats.

solstolar

Gårdagens nya snölager är nästan helt borta. I dag har det duggregnat hela dagen och det är slaskigt på gatorna. På Rådhustorget hade man tagit bort snölabyrinten, solstolarna stod kvar med spår från gårdagens snö. Jag tittade närmare på dem och såg att de var från Ikea. Alltså reklam för vårens nya kollektion av utemöbler. Utanför Utopia, mot solväggen, stod några fler , både turkosa och orangea. Ska bli spännande att se om folk kommer lägga sig i dem där mitt på gågatan.

Vattengympa i kväll och vattnet var väldigt varmt, nästan för varmt, tyckte jag. Som i en jacuzzi. En av de där damerna som brukar flyta omkring från plats till plats, frågade mig innan vi började var jag brukar stå. ‘Där det finns plats’, svarade jag. Hurraa, jag har äntligen blivit synlig. Vi bestämde våra positioner och behöll dem under hela passet.

Ha en lugn fredagsnatt <3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Skönt att snön håller på att ge sig av. Våren bör beredas plats. INtressant med solstolarna kvar, men kanske orkar de upp. En färgklick är de ju. Och att ha lite bekväma utemöbler att vila sina fötter i kan ju vara behagligt.

  Önksar dig en fin helg från London.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Stolarna blir nog kvar tills någon/ några tar med sig dem hem en mörk natt. Ikea bryr sig nog inte om dem längre. Bra reklam för dem i alla fall.
   Ha det riktigt trevligt i London!
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>