Marja

Den långa resan.

Födelsedagskort.

kort

Barnbarnet Ronja fyller år i dag och här är kortet jag skickade iväg. Det har kommit fram… alltid lika spännande om Post Nord klarar av det. Jag tycker själv väldigt mycket om det här kortet. Bilden passar henne… hon läser japanska och koreanska. Jag hittade den i en tidning och så har jag limmat den med decoupagelim på ett lite tjockare papper och också dragit ett extra lager decoupagefinish över ytan och man kan inte gissa att det är en tidningsbild. Jag har faktiskt gjort likadant med figurer på servetter och presentpapper. Jag har många fina fjärilar som jag först limmat upp och sedan figurklippt.

Jag är fortfarande inte i form. Kunde inte somna i natt, satt uppe och löste korsord och drack kokosmjölk och sen blev sömnen lite hackig. Har tagit det väldigt lugnt… läst en del och pratat i telefon. På kvällen hoppade jag på bussen till Ålidhem och handlade på ICA. Jag längtar tills jag kan hoppa på cykeln och åka iväg. Men buss går också bra.

I morgon har jag tid för klippning. Ska bli skönt och man känner sig alltid lite lättare och gladare när man är fin i håret.

Ha en lugn tisdagsnatt <3

8 kommentarer

 1. Caanita

  Brukar du se programmet gokväll? I lördags gästade Bea Szenfeld programmet och hon gjorde fantastiskt vackra papper. Kan hennes tips vara något för dig som också gör så mycket snyggt?
  Sköt om dig!

 2. Ditte

  Vilket vackert kort du ”scrapat” till Ronjas födelsedag! Och så passande tema.
  Hoppas du sart ska känna dig i bättre form.
  kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Jag tyckte själv bilden var så fin… gillar ju lite grafiska former. :)
   Kram!

 3. Judy

  Lovely card that sure fits your birthday Granddaughter Ronja! Wishing her a Happy Birthday! Sad that you have not been well. Take Care and hope you feel better soon. Hugs! Judy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>