Marja

Den långa resan.

Gnager i mig.

ansikte

En trädgårdsdekoration från Trädgårdsmässan. Ett grovhugget ansikte som hade varit så mycket mer intressant med öppna ögon. Priset var över 22.000.-  En kruka med högt gräs skulle kanske göra sig där bakom.

I dag har jag suttit och skrivit protokoll och haft besvär med att formulera mig, vilket jag inte brukar ha. Egentligen var jag väl ofokuserad eftersom ett beslut vi tog vid mötet gnager lite i mig. Med åldern har jag blivit obenägen att hoppa på nya saker. Jag menar, inget fel på beslutet, men vi kunde kanske ha väntat och funderat lite. Så där har tankarna gått.

Men jag har fått till stånd en ny avspärrning runt den nysådda gräsmattan… de gamla pinnarna kördes sönder av snöplog och sopmaskin… beställt grus och rengöring av sopnedkasten.

Sen var det ju vattengympa och när jag kom hem var jag så hungrig och skakig att jag var tvungen att koka potatis och äta en sen middag. Vanligtvis brukar det räcka med te och mackor.

I morgon är en ny dag.

Ha en lugn fredagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Ibland blir det kanske väl snabba beslut och och det gäller någ mångt och mycket, litet som stort. Men kanske är det inte alltför avgörande.
    Fint med ny avspärrning så gräsmattan kan få en chans att piggna på sig.
    Önskar dig en fin kväll.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Det känns bättre i dag. Har haft en mailkonversation med vår ekonom och han tyckte vårt beslut var helt ok. 🙂
      Ha en fin helg!
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.