Marja

Den långa resan.

Helgen gick snabbt.

fodelsedagskort

I dag är det 1 maj och min kära dotter fyller år. Jag har gjort många kort i olika stilar genom åren och i år blev det ett elegant kort med mycket blingbling. Det uppskattades som vanligt.

Helgen har gått snabbt. På söndag var exet och jag på Ikea för att kolla in vad han behövde. Vi tittade på bokhyllor, bäddsoffor, balkongmöbler, köksbord och skrivbord. Fotograferade och skrev upp mått i mobilen. Sen åt vi på restaurangen och efter det ville jag gå till Panduro för att se om de fått in något till mitt studentkort. De hade fått in bordsdekorationer… svenska flaggor och förpackningar med en massa små studentmössor. Jag är verkligen besviken på dem. Jag hade hittat så fina blommiga papper och satsat på dyra dekorationsblommor, men jag behövde en studentmössa. Till slut hittade jag ett färdigt gratulationskort som jag tänker klippa sönder.
Vi fikade och for hem och exet var alldeles slut. Han är inte van att spendera en hel dag på Ikea.

På Valborgsmässoafton var jag ute och cyklade och sen åt vi tillsammans. Jag gjorde lax och rostade grönsaker. Mitt knä pajade av gårdagens cykeltur och värkte hela natten, så i dag har jag hållit mig inne. Exet for ner på stan och demonstrerade. I morgon får han nycklarna till nya lägenheten och vi skall fara dit och planera och mäta…på torsdag kommer flyttlasset från Stockholm. Det ska jag inte engagera mig i, för jag har annat för mig hela torsdagen.

En ny akvarellutmaning har startat för hela maj månad. Samma princip som förut… små enkla målningar på olika teman. Dagens tema var sick sack och jag gjorde en mycket enkel sak.

akvarell30

Ha en lugn onsdagsnatt <3

6 kommentarer

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Sandra! Johanna gillar verkligen den romantiska stilen, så ibland blir det det. :)
   Kram!

 1. Ditte

  Så vackert kort du gjort! Kan tänka mig att det blev väldigt uppskattat.
  Mycket om dig har du haft men också trevligt när det blir lite variation.
  Hoppas att ditt knä blir bättre men det vill till att du är försiktig.
  Karm och trevlig onsdag.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Ja, visst är det kul när det händer saker. :)
   Kram!

 2. Judy

  Happy May Marja! :) Beautiful card! I like the watercolor painting as sometimes simple is the best. It sure is nice of you to help him pick out the furnishings for his apartment. Wishing you a wonderful month of May. Enjoy your evening. Hugs! Judy

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Thank you, Judy! Well, I like furnishing and decorating, so it’s just fun. We don’t always have the same taste, so he decides and I try to point out practical aspects. :)
   Have a nice weekend!
   Hugs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>