Marja

Den långa resan.

Glad

glad

Jag grabbade tag i rätt flaska på hyllan på väg till vattengympan. Den här dagen har verkligen varit glad. Vaknade i morse med den härliga känslan att nu har det vänt… jag kunde andas med lätthet och hade inte hostat på hela natten. Ja, doktorn sa att det skulle ta en vecka för medicinen att verka. Enda nackdelen är att jag blir lite hes fram emot eftermiddagen, så jag får dricka mycket vatten.

Jag kom då iväg till vattengympan och det var obeskrivligt skönt att få sträcka ut alla muskler i vattnet. Jag tog inte i så mycket, utan njöt bara av att få röra på kroppen i det sköna vattnet. I fyra veckor har jag mestadels legat på soffan i fosterställning, kammat mig och pudrat näsan ibland för att gå iväg för en kort stund och sen hem till soffan igen.

Tråkigt att det blev så den här vackra maj månaden, men jag tycker ändå att jag kunnat njuta av det vackra vädret. Jag har haft balkongdörren öppen på vid gavel och verkligen njutit av de ljusa kvällarna/ nätterna. Jag har kunnat följa hur löven slagit ut på träden, om inte annat så från bussfönstret och hann med ett par cykelturer innan det blev alldeles för svårt att andas. Jag har inte så stora krav.

Ha en lugn fredagsnatt <3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Så skönt att du nu äntligen mår bättre. Kan tänka mig att det var en behaglig känsla för dig att sträcka ut dig i vattnet och låta det omsluta dig.
  Fint ändå att du haft glädje av maj trots dina besvär.
  Stor kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Jag har en balkong med kvällssol, vilket passar mig ypperligt, eftersom jag helst är i skuggan. :)
   Ha en fin helg!
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>