Marja

Den långa resan.

Telepati?

kvallsljuset

Tog en cykeltur i kväll och det var så vackert kvällsljus nere vid sjön.

kvallsljuset4

kvallsljuset3

kvallsljuset2

För övrigt har jag utövat telepati i dag. Ibland kan det ju vara så att man tänker på en person som man inte träffat eller hört från på länge och så plötsligt står personen framför en eller man får ett livstecken. Jag måste tyvärr bli väldigt arg eller orolig, så till den grad att jag blir sjuk… då händer det saker.
Jag har ju hållit på med vår utemiljö i flera år nu och det är såå segt… just nu har vi en gräsmatta som såddes i höstas och som  inte alls tar sig, fel sand på uteplatsen och två uppsättningar trädgårdsmöbler (bord och bänkar), som legat i förråd hela vintern och som skulle grävas ner i våras. Föreningen har betalat en saftig faktura och jag är inte nöjd med en enda sak. Vänta, vänta, vänta… jag är oftast tålmodig och väldigt förstående, men de senaste dagarna har jag känt att snart är måttet rågat. Varför tror ni jag fick hammarslag i örat? I går kväll tänkte jag sätta mig ner och skriva ett argt mail till HSB och hade redan formulerat det i huvudet. Men så tänkte jag att jag väntar en dag till… Var nere på kontoret i dag i annat ärende och frågade efter förvaltaren, men han var ute. En stund senare när jag stod på Indiska, ringde arbetsledaren på Marktjänst och frågade om jag var hemma, för nu var de på väg till oss med möbler och näring till gräsmattan. ‘Jag kände på mig att du väntar på oss’, skämtade han. Han skulle bara veta. I morgon får jag då agera arbetsledare/övervakare så att möblerna grävs ner åt rätt håll m.m. Sen får vi se om jag orkar fixa med blomkrukor i år, det kommer jag ju inte att göra själv förstås.

Jag har inte haft några hammarslag i örat i dag, bara det vanliga prasslet när jag rör på käken.

Ha en lugn onsdagsnatt <3

6 kommentarer

 1. Ditte

  Så bra att din telepatiska förmåga gungerade, men trist att din också orsaker dig hammarslag i öronen. Hoppas nu att allt blir till belåtenhet och att du kanske på nära håll övervakat det hela. Du får dokumentera och visa. Tur att du är envis…
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Hammarslagen beror antagligen på tics… en liten muskel står och krampar när jag bitit ihop käkarna för hårt. Och biter ihop gör man ju när man är arg. Förr var jag mer impulsiv, men nu har jag lärt mig att vänta ett par dagar innan jag ringer eller skriver, men jag är ju envis på så sätt att jag inte lämnar något ogjort. :)
   Ha en skön torsdag!
   Kram!

 2. Judy

  Lovely lake photos! The winding path through the trees is very inviting. Glad to hear your ear is better. Take Care and have a good evening! :) Hugs! Judy

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Thank you, Judy! The path has the lake on one side and the woods on the other side. I ususally lead the bike just to be able to enjoy the surroundings. :)
   Have a nice thursday! Hugs!

 3. Judy

  The surroundings are just beautiful. I wish we lived closer and could go on walks together down to your lake. Thanks for sharing pictures as I really enjoy the views. Have a good Thursday. Hugs! Judy

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Thank you, Judy! I moved across the town 6 years ago just to get the lake and the woods and I have not regretted it.
   Have a nice weekend! Hugs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>