Marja

Den långa resan.

Äntligen!

utemiljon

Äntligen, ropade jag när jag steg ut på balkongen i morse och såg att de skulle börja jobba på uteplatsen. Jättefina möbler i lärkträd ska grävas ner. Jag blev uppringd och nerkallad för killarna kom inte ihåg åt vilket håll vi ville ha möblemanget. De var vid det andra huset i går och det ser lite annorlunda ut där. Jag gick ner och vi resonerade oss fram till bästa placeringen utifrån hur solen ligger på och för att ge plats åt en grill.

Vilket jäkla jobb det är att gräva ner möblerna… de grävde stora diken med den lilla grävmaskinen och ställde benen på cementplattor och gjöt cement runt. Det skulle mätas med olika mätanordningar och vattenpass m.m. Det blev ändå inte riktigt där jag ville ha det, men efter en tid vänjer man sig. Hoppas grannarna också tycker det blir bra. De är ju inte så intresserade innan, men kommer gärna med synpunkter efteråt.
Ser ni förresten bromsspåret i sanden där möblerna ligger? Någon har genat över gräsmattan och cyklat in i avspärrningen och fått tvärbromsa. Lite fräckt tycker jag allt att det är.

Ringde min bror i Finland i kväll och meddelade att jag kommer i mitten på augusti. Längtar redan.

Ha en lugn torsdagsnatt<3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Så bra att möblerna äntligen kommer på plats. Och det ser ut att bli riktigt fint. Att det sedan är de som har synpunkter i efterskott får du bortse från. Du har då verkligen engagerat dig i detta.
  Trevligt med en resa till Finland i augusti. Och snart är vi ju där…
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Möblerna blev bra… ska ta en bild uppifrån min balkong sen. Ja, jag är väldigt engagerad… det blev som mitt projekt eftersom jag var den enda som hade tid m.m. Men jag har styrelsen bakom mig och är noga med att få deras tillåtelse och besluten protokollförda. :)
   Jag längtar till Finland, mestadels för min egen skull.
   Ha en skön fredag!
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>