Marja

Den långa resan.

Inte lika varmt i dag.

gudrun

Jag hittade en sval och skön klänning i garderoben, som kommer väl till pass här hemma i värmen. Gudrun Sjödén förstås. Tror inte att jag använde den i fjol, så nu känns den som ny igen. Fick en annan skön klänning i brevlådan i dag. Fynd på Tradera igen… också en Gudrun.

I dag har det inte varit lika varmt +23 – 25 under dagen och just nu +18. Jag längtar så vansinnigt efter regn… vår eländiga gräsmatta skulle behöva det så att gödningskornen skulle smälta ner och göra nytta.

I morse vaknade jag av att jag hade legat knöligt och bitit ihop, så nacken kändes helt tokig. Lite stretching, en Alvedon forte och spikmattan under nacken hjälpte så småningom och jag somnade om och vaknade väldigt sent på dagen. Kändes som jag försovit mig, fast jag hade ju ingenting att försova mig från. Eftersom det inte var så himla varmt i dag, for jag ut på en cykeltur till Ålidhem och ICA. Jag brukar slarva med cykelhjälmen, men i dag var jag så fumlig och gjorde en massa tokigheter, så jag kände att det nog var läge för hjälmen. Vissa dagar är man någon annanstans helt enkelt. Nåja, det gick bra och det var skönt att röra på sig. Min kompis frågade om jag inte hade funderat på att köpa en elcykel, men det har jag faktiskt aldrig gjort. Jag cyklar inte så långa sträckor och behöver den motionen.

Ha en lugn fredagsnatt <3 

2 kommentarer

  1. Ditte

    Skönt med lite svalare. Och visst behövs regn. Vi har här upe vid Höga kusten fått lite regn idag. Men med tonvikt på lite.
    Bra att du hade hjälmen på dig för det är lätt hänt med en olycka.
    Kram och natti.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Vi har fortfarande inte fått något regn… 🙁
      Jag måste bli bättre på att använda cykelhjälmen… den känns lite klaustrofobisk för mig och jag har svårt att fokusera. Men det gäller ju inte bara mig, andra kan ju köra på mig också.
      Ha en skön måndag!
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.