Marja

Den långa resan.

Dags för fläkten.

kvallssolen

Kvällssolen glittrade så vackert i vattnet i går kväll.

Det varma vädret fortsätter. I dag klättrade temperaturen upp till +28,8 i skuggan på min balkong, så det var läge att ta fram bordsflälkten. Jag hade så när glömt att jag hade en, för jag har inte använt den de två senaste somrarna. Ställde den på soffbordet så den blåste  på mig där jag satt i soffan. Sen for jag ut på kvällen igen. Dagarna börjar bli enformiga när man blir så beroende av att parera värmen.

Jag fick en kallelse till Öron-näsa-hals i dag, så remissen hade godkänts. Först ska jag på hörseltest och sedan träffa en doktor. Ska bli intressant att se vad de säger. På vårdcentralen gjorde de en hörseltest och den visade ingen större hörselnedsättning, bara det där vanliga med höga och låga toner som kommer med åldern.

I morgon ska jag ta fram symaskinen.

Ha en lugn onsdagsnatt <3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Här i Stockholm är det +30 och orken räcker inte till så mycket. Fläkten är bra att ha och sen får en ta sig en tur ut på kv’llen eller dagtid och hålla sig i skuggan.
  Fint att du fått kallelsen till öron-näs och hals.
  Önskar dig en fin kväll.
  kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Vi kom också upp i +30 i dag och det var olidligt varmt. Hoppas det blir svalare snart.
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>