Marja

Den långa resan.

Regndans

regndans

Mina konstnärsdockor har dansat sin regndans i flera veckor nu. Fast min granne tyckte det såg ut som de sprang i stor glädje mot varandra in i en bamsekram. Hur som helst så fick vi en kort skur i dag… ett väldigt snabbt övergående, men uppfriskande regn. Min kompis var här en stund på eftermiddagen och hon hann säkert bli blöt när hon cyklade hem. Det mullrade lite på avstånd, men inget mer.

Vi invigde utemöblerna så där helt spontant. Kompisen ville ta en cykeltur och kom hit och så packade vi picnickorgen och gick ner på gården. Det blåste skönt och gjorde det behagligt att sitta där nere. Möblerna är bekväma och buskarna ger fint skydd från insyn. Men jag hatar sanden och kommer nog att se till att vi får dit gårdsgrus till nästa år.

Jag har städat lite i dag också och tvättat några små mattor. I morgon ska jag ta dra-maten och fara till ICA-Maxi och storhandla.

Ha en lugn fredagsnatt <3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Skönt att sitta ute och ha picnick och särskilt om det blåser och svalkar lite. Men jag kan förstå dig vad gäller sanden. Ingen hit.
  Önskar dig en fin fredag.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Man får bara en massa sand i skorna och det är inte roligt. Annars är det en fin uteplats som jag tror kommer att bli populär. :)
   Ha en fin helg!
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>