Marja

Den långa resan.

Fina skuggor.

ronja8

Det blir fina skuggor under de små prydnadsäppelträden på nya Rådhustorget. Bilden är från i går när vi strövade genom centrum.

I förmiddags ställde jag mig och bakade jordnötskakor. Receptet fanns i gårdagens Vk och vi blev så sugna när vi läste det. Det är väldigt sällan jag bakar, eftersom jag inte äter söta saker, men ibland får jag ett ryck. Kakorna blev riktigt goda…kanske en aning små, men man kan ju ta två om man vill. Sen kokade jag laxsoppa, som var och en fick piffa upp med musslor efter eget behag. Morfar kom och vi hade en trevlig eftermiddag.

I morgon vill Ronja åka till Ikea igen. Hennes lilla studentetta i Karlstad är omöblerad och det gäller att fundera och planera för att få plats med allt. Ikea finns i Karlstad med, så i morgon ska vi se ut vad hon behöver. Det kommer att hända mycket för henne… vi har tittat på höstens schema och planeringar och kurslitteratur. Oj, oj, oj, men även spännande.

Ha en lugn måndagsnatt <3 

2 kommentarer

  1. Ditte

    Vilka fina dagar ni har tillsammans och mysigt att planera nu inför Ronjas flytt till Karlstad. Bar att se ut vad som kan behövas.
    Önskar er en fin måndag.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Ja, vi har haft många och fina dagar tillsammans. 🙂 Kommer sakna henne nu när hon far i morgon.
      Ha en fin vecka!
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.