Marja

Den långa resan.

Packat och klart.

penseer3

Penseerna på min balkong har blivit lite vildvuxna och oregerliga. Jag har i omgångar plockat in ett par blommor i en liten vas på soffbordet. Jag har verkligen haft glädje av dem i sommar och skall nog köpa några nästa sommar också.

Nu har jag packat min väska och plockat ihop det jag ska ha med mig i ryggsäcken. Jag ska ju inte vara borta så länge, men är väldigt osäker på vädret. Jag får olika bud från olika vädersajter. Lite regnigt kommer det att vara i alla fall, så sandalerna stannar hemma. Blir det kallt och ruggigt är jag förberedd med lager på lager…

Kl 06.05 går bussen här hemifrån i morgon och 12 timmar senare är jag framme. Buss, buss…båt, buss… buss. Upp och ner…in och ut. Finns ingen enklare väg. Jag ser fram emot några dagar i min hemstad, att prata finska, lyssna till finsk musik och att handla med mig lite finsk korv, ost m.m. hem.

Jag tar med mig surfplattan, så det kan hända att jag skickar en hälsning. I dag när jag skulle ladda plattan, hade jag glömt lösenordet. Hade inte en susning. Till slut hittade jag kortet som sim-kortet suttit på.

Ha en lugn onsdagsnatt <3

6 kommentarer

  1. Judy

    The colorful flowers are still pretty after the very hot weather. Glad to see you are taking your tablet as it would be nice to hear from you in Finland. Enjoy your trip! Take Care! Hugs! Judy

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Thank you, Judy! Sorry I didn’t have time to send greetings from Finland. Will explain it all in my new posts.
      Hugs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.