Marja

Den långa resan.

Ruska

hostfarger21

Så starka höstfärger nu. När bussen åker upp till hållplatsen framför sjukhuset längs raderna med de röda buskarna känns det som man åker in i ett sagolandskap. I dag hade jag tagit en senare buss, så jag hann inte gå omkring och njuta, utan tog ett snabbt kort och skyndade vidare. Finare än så här kan det knappast bli i kvällssolen. På finska säger man ‘ruska’ om höstfärgerna.

Vattengympan var skön och mitt knä kändes bra i vattnet. Vår ledare var sjuk, men var ändå där. Hon har varit förkyld i två veckor nu, sa hon, men kände att hon inte kunde ställa in igen. Det var ju hyggligt. Hon satt på en stol och sa vad vi skulle göra och det gick bra för vi kan ju programmet… behöver bara bli påminda om rörelserna. På tal om rörelser så har hon tagit in låten YMCA i programmet och vi får forma bokstäverna med armar och händer, samt göra grodhopp på vissa ord. Riktigt roligt när man väl får ordning på armar och ben.

I morgon ska jag ner på stan… till apoteket och ta ut ny astmaspray, som förhoppningsvis inte gör mig hes… och så tänkte jag gå till Röda Korsets secondhand affär.

Ha en lugn fredagsnatt <3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Vackra färger är det verkligen. Och hösten är ju i full gång hos dig. Kan tänka mig att den även är det i Stockholm.
  Skönt med vattengympan och att slappna av i det varma vattnet är välgörande för hela kroppen.
  Önskar dig en fin fredag.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Ja, hösten är i full gång och det gäller att njuta av den, för det går fort nu. :)
   Ha en fin helg!
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>