Marja

Den långa resan.

Vackra Umeälven.

alven

Man får verkligen vara snabb om man ska fotografera djur i rörelse. Vips, så har de farit utanför bilden. Jag kämpade lite med den här anden och fick ta många bilder innan jag var nöjd. Det blir ju inte så bra när man har bråttom, men till slut så… och fina reflektioner av buskarna på stranden fick jag på köpet.

Jag fick fara ner till Strömpilen i dag och hämta ett paket på posten. Har fyndat ytterligare en randig baströja från Gudrun Sjöden på Tradera. Jag tror jag räknade till 17 st i min garderob, så egentligen behöver jag väl inga fler. Vad är det för fel på mig?

Älven var ovanligt vacker i dag. Skogen på andra sidan hade höstens alla färger och solen bröt fram ur molnen en stund och låg och skimrade på vattnet. Jag har förstärkt färgerna på bilden lite, för att få det så där andlöst vackert som det var i verkligheten.

alven2

Promenerade som vanligt hem från bussen med dra-maten. Allting var så perfekt. Luften var fuktig och höstig, knät fungerade ok, jag hade klätt på mig alldeles lagom mycket, varken frös eller svettades och jag bestämde mig för att gå långsamt och bara njuta. När jag kom till björkdungen ville jag gå in och krama vartenda träd, men den ligger i korsningen av två cykelbanor och det var så mycket folk i rörelse så jag avstod.

Jag hade köpt ICA:s egen färdigmat… raggmunk och fläsk med lingonsylt. Himlars vad gott det var. I efterrätt åt jag en röd grape.

I morgon är det akvarellmålning och på torsdag ska jag vara hela dagen på landstingets Livslustdag + vattengympa på det.

Ha en lugn onsdagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Du lyckades verkligen fint med anden på älven och mycket liv i bilden är det också. Och även den andra bilden med träden i höstskrud och älven blev väldigt bra. Skönt att ditt knä är bättre så att du kan röra dig mer fritt.
    kram och trevlig onsdag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>