Marja

Den långa resan.

Snö igen.

sno8

Medan jag sov hade det snöat. Blötsnö som fastnade så vackert på träd och buskar. Snötäcket på gräsmattan var helt orört, inte ett spår i dag, inte ens ett kattspår sen katten under mig flyttat.

sno9

sno7

Snöplogarna har brummat på båda sidor av huset hela dagen, känns det som. Senare, när jag var i tvättstugan, upptäckte jag att det också var arbetsmaskinerna som bygger cykelvägen till Coop, som var tvungna att åka en bit för att kunna vända, som brummade.

Nu verkar det som den här snön också regnar bort.

I dag har jag slutfört arbete som blivit liggande… ett protokoll som skulle skrivas… papper som skulle skrivas ut m.m. Kom sen på att julkorten ska skickas. Jag brukar ju göra några själv och har väntat in att tummen ska bli brukbar… Blev lite stressad och gick in på nätet och kollade när posten tycker vi ska skicka våra kort. Nu för tiden går det ju så långsamt…

I morgon ska jag klippa mig. Jag har börjat boka en tid fem veckor fram var gång jag klipper mig. Väldigt praktiskt, tycker jag… i synnerhet nu före jul när alla vill bli fina.

Ha en lugn onsdagsnatt <3

4 kommentarer

 1. Ditte

  Snön lyser ju upp så fint så trist att den inte vill stanna kvar. Men säkert kommer det ny inom kort. Skönt att få undan sådant jobb som ligger i kö och väntar. För det görs ju inte av sig självt.
  Önskar dig en fin onsdag.
  Kram

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Snön håller sig kvar och nu har vi några minusgrader. :)
   Ha en fin torsdag!
   Kram!

 2. Judy

  The photos are so pretty as the snow makes a white blanket covering everything. Nice that you have a path to the store, especially in the winter. A couple of days ago 30 cm. fell here and the snowplows are now caught up. Just in time as it’s snowing this morning. Have a wonderful evening! Hugs! Judy

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Thank you, Judy! I really hope this snow will stay on the ground. :)
   Have a nice week! Hugs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>