Marja

Den långa resan.

In i dimman.

dimma8

Är så glad att jag fick ett sms om paket som väntar på ICA Maxi vid Strömpilen. Steg ut ur bussen rakt in i dimman… eller snarare ångan från vattnet som sipprade upp längs älvkanterna. Har varit med om det en gång förut och då var det ännu mer dis. Jag tog mig ner till älven och ut på bryggan för att fånga det fina med mobilen. En annan kvinna hade samma tanke och längst ute på bryggan ville hon att jag skulle ta en bild av henne med dimman i bakgrunden. Det var lite svårt i motljuset, men hon var väldigt nöjd. ’Du är en bra fotograf’, sa hon.
Jag ville inte gå in, utan gick länge fram och tillbaka längs älven och njöt av de vackra vyerna.

dimma7

dimma6

Jag är så glad att jag fick uppleva detta i dag, efter en sömnlös natt. Det är inte jag som är sjuk, men jag är orolig, hypokondrisk, spänd i hela kroppen och ständigt lite ångestfylld. Det är nuet som gäller och då är sådana här skönhetsupplevelser bättre än piller.

På hemvägen passerade jag min fina björkdunge, som jag inte sett på hela vintern. För mycket snö för att komma åt att krama.

bjorkdungen11

Snön sjunker ihop med en rasande fart. Är det månne slut på vintern nu?

I morgon ska jag till röntgen och ortopeden. På kvällen är det akvarellmålning och jag hade lovat ta fikat. Inga problem, jag handlade på ICA Maxi i dag och köper ett gott bröd på vägen hem från sjukhuset i morgon.

Ha en lugn onsdagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Judy

    Beautiful winter pictures! 🙂 I really like the birch grove and hopefully soon you will be able to give them a hug. What are you painting now with watercolors? I like seeing your creative work. Enjoy your day/evening. Hugs! Judy

  2. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

    Thank you, Judy! In today’s post I’ll show what we painted in watercolour class. 🙂
    Have a nice weekend! Hugs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.