Marja

Den långa resan.

En liten uppdatering.

Jag lever! Kan fortfarande inte sitta framför datorn, så nu ligger jag på rygg i soffan och skriver på telefonen. Denna nervsmärta vill inte ge med sig och till råga på allt har jag lyckats bli förkyld.  Hur kan det ha gått till? Jag har knappast träffat andra människor.

Dagarna går och jag försöker vara tålmodig. Mestadels ligger jag pall på soffan och sover. Vet inte hur många dåliga filmer jag sovit mig igenom. Smärtlindringen fungerar inte till 100% och nu håller jag på med nedtrappningen av morfintabletterna. Om en vecka skall jag till Hälsocentralen för sårkontroll och ev borttagning av agrafferna. Såret verkar läka som det ska, knät//benet är inte svullet men blått/rött/gult. Smörjer med Aloe Vera gel och det svalkar.

Har bara varit ute på balkongen och på gården med soporna. Men det går ingen nöd på mig. Exet for i väg till Finland efter väl förrättat värv och nu håller kompisen koll på mig. ICA Maxi levererade matkassar direkt in i köket. Himla bekvämt och snabbt att handla på nätet. Kommer att göra det varje vecka framöver. Skall kontakta Veterankraft också, så får de komma hit och städa och tvätta mina fönster.

Nu börjar Morden i Midsomer.

Ha en lugn söndagskväll <3

 

 

8 kommentarer

 1. Ditte

  Så erbarmligt trist att smärtan inte ger med sig. Och visst borde det gå att få bättre hjälp mot det onda. Skönt att såret läker som det ska. I alla fall lite på plussidan.
  Trist med förkylning ovanpå det hela men förkyld kan man ju bli helt oavsett.
  Perfekt att beställa mat som levereras och ta hjälp av veterankraft för städning.
  Många tankar till dig och god bättring.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Jag tror att man får tåla lite smärta med den här operationen. Nervsmärta är ju speciell och svår att få bukt med.
   Kram!

 2. Judy

  Happy to hear your update! Online shopping and home delivery would be nice. We had something similar at the Co-op store in our small town in Saskatchewan. Shopping was done by phone. The home delivery was free and it was very hard to give them a tip. Sad you are in pain. :( Have a pleasant week. Hugs! Judy

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Thank you, Judy! The on line shopping is really convenient. This week I need toilet paper, soap and stuff like that + fresh fruit and berries…
   The pain is very annoying and I hope it will go away soon.
   Have a nice week! Hugs!

 3. Caanita

  Hur går det för dig? Det verkar lite illavarslande att du inte skrivit på bloggen på ett par dagar. Krya på dig!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Caanita! Det går lite knaggligt…ska uppdatera bloggen i dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>