Kesokaka

Här kommer ännu ett mumsigt mellanmål!

Kanske något för skidbacken eller efter träning?? Kakan passar definitivt som en lättare dessert efter middagen!

Här har jag serverat den med blåbär och röda vinbär som jag plockade i somras och som jag kokat ihop utan socker för att göra en lite syrlig och fräsch sås.

Kesokaka

2 ägg

2 msk socker

2 msk hackad mandel

4 msk mjöl

rivet apelsinskal från 1 apelsin

3 dl keso

1 1/2 dl lättmjölk

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Vispa ägg och socker. Blanda ner vetemjöl, mandel, keso och apelsinskal.

3. Slå i mjölken och rör om.

4. Häll smeten i en smord form och grädda i 45 min eller tills den har stelnat.

Etiketter: , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.