Matilda Bredin

Variation!

Av , , Bli först att kommentera 0

Är grymt viktigt här i livet! Därför hittar ni mig numera på min gamla blogg. matildabredin.blogg.se!

 

Caio!

Bli först att kommentera

Oj så fort det går.

Av , , Bli först att kommentera 0

Dagarna fullkomligt flyger fram, veckan har bland annat bjudit på utbildning av brandförsvaret, lektion i djurhuset där alla djur bara var överallt hela tiden och igår hoppade jag lite på Fabrino.

Men imorgon får jag jullov! Det ska verkligen bli så underbart med lite vila. Sen är det bara en termin kvar! Hallelujah :D

Bli först att kommentera

Sundsvall t/r

Av , , Bli först att kommentera 0

Åkte vid lunch i Fredags och kom hem vid lunch idag. Hann med ganska mkt faktiskt och nu vill jag bara göra om i min lägenhet :D

Ikväll blir det att dricka glögg och spela Bingolotto. Sjukt mysigt :D

Kram

Bli först att kommentera

Svinvaccin

Av , , Bli först att kommentera 0

Så, igår fick jag sprutan och idag har jag ont i hela kroppen, eller öm är väl ett bättre ord. Har fortfarande lite ont i armen och har lite feber.. Men är det inte värre än såhär klarade jag de värsta biverkningarna med råge. Var verkligen inte så farligt som alla får det att låta.

Igår var jag även ute i Hissjö hos Jenny B och skrittade på Nancy, mkt trevligt! Imorgon bär det av mot Sundsvall med pappa och jag hoppas att jag hittar min julklappar där nere, speciellt eftersom jag inte har börjat med inköpen än..

Nu ska jag vila lite innan sista lektionen.

Kram

Bli först att kommentera

Översvämmning och operation

Av , , Bli först att kommentera 0

Jaha, fett ovärd dag att gå till skolan. Hade inte en enda lektion (?).. Eller svenskaläraren utan röst, en lärare hemma med sjukt barn och den siste är i uppsala. Men, jag och Mirran var duktiga ändå och pluggade på uppgifter vi hade.

SEN vid halv 9 ringer käkkirurgen och meddelar att jag mest troligt kommer att opereras 2 mars! Läggs in den första (som är en måndag) och skrivs ut mest troligt på fredagen… Så det känns fantastiskt bra! Hade även tandreglerings-besök i eftermiddag och i februari sätts några krokar in som behövs under operationen och sen ska det tas foton, mallar och röntgenbilder… Lång väg att gå, men jag tvivlar inte på att det inte kommer att vara värt det, jag vet att det kommer att vara det!

Sen så är jag duktig och tvättar nu, men när jag kom till tvättstugan var det en stor jättepöl, fint, stopp i avloppet. Men med lite tips och trix så funkar det förhoppningsvis igen, eftersom jag startat nya maskiner :P  

Nu ska jag fixa lite vettiga saker.

Kram

Bli först att kommentera

Trött….

Av , , Bli först att kommentera 0

Jag tror att jag lider av kronsik trötthet, var så trögt att kliva upp i morse, sen bestod hela dagen nästan av flumm med Mirran och Kittis, hahaha. Sen var jag totalt omotiverad att träna, men eftersom jag faktiskt dragit med mig kläderna kunde jag ju träna också. Så jag gjorde en halvtimma på löpbandet, sen promenderade jag hem, åt och SOMNADE! En två timmars powernap, oplanerad.

Inte bra, sen så var jag så sötsugen att jag nu har bakat rulltårta.

Imorgon har jag tandläkare, ska bli så skönt att fixa tandställnoingen då jag har en pinne rätt in i kinden… Sen måste jag snacka med "The big guys" om operationen….. känns som att det är dags snart!!!

 

Kram

Bli först att kommentera

Söndags-slapp

Av , , Bli först att kommentera 0

På söndagar är det nästan ett måste att ta det lugnt, vilket jag bestämt mig för att göra. Eller jag har iallafall varit duktig och städa lite här hemma så jag inte behöver ha dåligt samvete hela kvällen och titta på röran. Sen har jag varit på stallet och kollat på julshowen, jag saknar att inte vara med måste jag säga :/

I veckan väntar MÖSSPROVNING, vilket innebär att studenten närmar sig. Sen tandläkare, vaccinering samt jag ska till Hissjö och rida lite. Tja, det är ju en början, sen på fredag bär det av till Sundsvall :D

Näe, jag har inte ens ork att blogga.

Kram

Bli först att kommentera

Idol med tradition

Av , , Bli först att kommentera 0

Jag och Kittis har nu börjat med en tradition att se Idol och äta godis på fredagar, det är riktigt riktigt trevligt varje gång :)  

Idag har jag mest spenderat dagen i stallet. Red först ridskolan 4åring på skoltimmen, rikigt fin och ska fortsätta rida honom ett tag framöver, sedan till skolan och två timmar religion för att sedan gå tillbaka till stallet och rida Dollan som också var jättefin :)  Så, det kommer att resultera i träningsvärk imorgon. Men det kan jag ta! 

Nu ska vi fortsätta med det vi gör bäst, äta godis!

Kramkram

Bli först att kommentera

Hockeykväll

Av , , Bli först att kommentera 0

Och ingen vidare sådan, inte så kul att se Skellefteå få spö med 6-0. Haha, vad hände egentligen? Jag fattar ingenting. Men det var trevligt att göra något annat än bara hänga i lägenheten och glo på tv….

Men dagen började iallafall med att jag försov mig, och eftersom vi hade simning som andra lektion gick jag helt enkelt till gymmet innan och tränade en timma innan simningen. Ganska duktigt gjort av mig måste jag säga.

Sen visade det sig att vi hade prov på dekorativ hästvård och bandagering. Well, tur man har det i ryggmärgen och fick ett MVG, jag är glad :)

Nu ska jag do some stuffs på min dator sen väntar sängen då jag måste ladda upp mig till ridningen imorgon :D

Kramkram

Bli först att kommentera

Lite bilder

Av , , Bli först att kommentera 0

kommer härmed från veckorna i Norge/ Tyskland. Lite blandat… :)  

Camiro hemma i stallet.

Ute på skrittur.

Jag och Camiro :)

På båten mot Danmark.

Pitstop; Danmark

Mr. Driver.

Moorlands Totilas

Randi i Stuttgart.

 

Bli först att kommentera