Mats Nilsson, L

Agera klokt

Hörde i dag på radion om klimatskeptiker som envist förnekar/förringar problematiken. På något sätt finner jag det märkligt.
Om de skulle ha rätt, att klimatförändringarna inte kommer att bli så dramatiska som det finns anledning att befara, är det ju bra, men kan vi chansa?
Vidare: Om det ändå skulle visa sig vara fallet, vad har vi förlorat? Lägre utsläpp av växthusgaser ger oss en bättre luftmiljö, mindre av försurning och överhuvudtaget mindre av mänsklig påverkan på naturliga ekosystem. Givetvis under förutsättning av man sköter miljöarbetet på ett klokt sätt. Vilket givetvis i sin tur innebär att nissarna i Fridolins parti är diskvalificerade.
Klokt agerade i vilket fall som helst Finland när de den 5 augusti 1944 slöt vapenstillestånd med ryssarna. Finland undgick att hamna under Stalins stövelklack.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>