En kväll i Ramvik med Anna-Karin hatt väcker förhoppningar!

Jag har i kväll varit i Ramvik och lyssnat till Anna-Karin Hatt, en av de tre huvudkandidaterna till uppdraget till ny partiledare för Centerpartiet.


Anna-Karin var väldigt engagerad och inspirerande i kväll

Anna-Karin påbörjade idag sin "Hattresa" tre veckors husbilsturne genom Sverige med ett första möte på klassisk Centermark, Torbjörn Fälldins Ramvik. Extra roligt att Torbjörn Fälldin var med och lyssnade vid kvällens möte.


Anna-Karin och Torbjörn samspråkar

Anna-Karin berättade på ett mycket inspirerande sätt om hennes vision om Centerpartiet och vad hon vill åstadkomma om hon blir vald till ny partiledare.

Anna-Karins ambitioner om ett Centerparti tydligt placerat i mitten av svensk politik, där vi alltid ser till människan före systemet sammanfaller väl med mina egna värderingar.
Jag måste också säga att Anna-Karins tydliga ställningstagande mot en fortsatt utbyggnad av kärnkraften kändes helt rätt!
Personligen känner jag att vår nya partiledare måste fokusera mycket på att återta Centerpartiets position som den vanliga människans parti, något jag tror Anna-Karin kan göra.

Vill du veta mer om vad Anna-Karin tycker så går det bra att titta på hennes egen hemsida eller på DN Debatt.

Och känner du precis som jag att det är Anna-Karin som är den du tror är den nye Centerledaren så gå in på hennes kampanjsida och skriv under.

Vi var några av hennes sympatisörer som hade en debattartikel i dagens VK just på detta tema.

En husbil är ju nästan lika mysigt som en husvagn, tänk bara på att
parkera plant så kylskåpet fungerar bra ;o)

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.