Nordebo med klokaste kommentaren som vanligt

Man blir varm i hjärtat när man läser denna kommentar från Ola Nordebo runt dagens diskussioner om Lennarts blogg.

Ola skriver: ”Om Lennart Holmlund vill ge sig in i och problematisera diskussionen om tiggeri, fattigdom, social nöd, diskriminering, utsugning, ekonomiska klyftor och samvetslösa länder i Europa kan han göra det på tusen olika sätt. Med genomarbetade källor på vetenskaplig grund.”

Kan inte sägas bättre tiggeri och människohandel är oerhört angelägna frågor som vi gemensamt måste hantera, och det måste hanteras på ett sådant sätt att vi inte anklagar de som är utsatta utan istället angriper problemen.

Kul att läsa Andreas Lundgrens Blogg som visar på en varm och sund syn på människan!

3 kommentarer

  1. Anders Söderlund

    Hej Mattias! Det finns absolut inget i ditt uttalande som tyder på att du har kloka uttalanden, i bästa fall endast väldigt naiva. En av mina närmaste grannar, tidigare en av Belgiens högsta polischefer; har bekräftat att det utbredda rumänska tiggeriet inom EU styrs av organiserad brottslighet från Rumänien. Det är inget att skryta med sin okunnighet men när fakta så lätt går att kontrollera är personlig slöhet inget försvar. Skärpning, kontrollera källfakta innan mun glappar!
    Anders

  2. mexan

    jo, Andreas ord värmde säkert henne och mättade hennes mage? herregud, det är ju bara valfläsk i godhetens namn, ingen direkt action på annat sätt. Vem lämnar en gravid frusen kvinna på stan mitt i natten????

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.