Skriver om mitt liv och bilar

På jakt efter extraljus

Av , , Bli först att kommentera 0

Är väldigt nöjd med nya bilen. Den rullar på bra och går fint i motorn. Sätena är riktigt sköna, som natt och dag till skillnad mot Forden. Däremot är jag lite missnöjd med lysena på bilen. Dom är inte direkt dåliga men nu när det är så mörkt ute så tycker jag att man skulle vilja ha mer ljus.

Därför är jag nu på jakt efter nya extraljus till bilen. Jag har sett massor med reklam på olika extraljus så nu tänkte jag försöka få tag på ett par ljus till bra pris. Jag tror att det skulle göra stor skillnad på bilen. Just nu lutar det åt att bli en ledramp under registreringsskylten. Jag ska försöka söka runt lite och se vad det finns och mäta på bilen om det kan passa.

ledramp

Bli först att kommentera

Nya vinterdäck

Av , , Bli först att kommentera 0

Nu har jag köpt nya vinterdäck! Jag tittade runt på internet och såg att det skilje ganska mycket i pris på olika ställen så därför valde jag att beställa mina däck från internet. Det blev 4 st Nokian Hakka 9 eftersom att de hade fått bäst i test. Jag hittade en sida som hade jämfört biltidningars tester och de skrev att Nokian är de bästa vinterdäcken i år. Det ska bli kul att se om det är någon skillnad mot mina Pirelli som jag hade på Forden. Tydligen så ska Nokian vara mycket bättre enligt testerna. Jag återkommer med rapport när jag provkört dem!

I övrigt så har jag tänkt att försöka göra någon lackbehandling på bilen framöver. Den har några repor så jag behöver nog polera den. Antingen tänkte jag lämna in den till någon rekondfirma eller så åker jag till Biltema och köper en egen poleringsmaskin. Om man läser på internet så verkar det inte så svårt att polera bilen själv. Frågan är bara om det är värt den tiden det tar eller om det är lika bra att lämna in bilen till någon expert. Jag får fundera på saken.

Vi hörs!

hakka9

Mina nya däck.

Bli först att kommentera

Ny bil

Av , , Bli först att kommentera 0

Hej!

Jag köpte en ny bil förra veckan. Jag hittade en billig Volvo V70 med automatlåda i färgen blå. Den är riktigt snygg. Fick åka över 30 mil föra att hämta den, men det var det värt. Bilen är från 2007 så det känns bra att ha en modern bil. Nu ska jag försöka sälja Forden. Blir antagligen att försöka lägga ut en annons på Blocket på den ikväll.

Tyvärr fick jag inte med några vinterdäck till bilen så nu ska jag försöka hitta något bra ställe att köpa nya vinterdäck på. Är det någon som har något tips? Kommentera gärna. Eventuellt blir det att åka ner till lokala däckfirman, känns smidigast så.

 

volvo_2008

Bilen.

Bli först att kommentera

Välkommen till min sida

Av , , 1 kommentar 2

Välkommen till min blogg! Kul att du har hittat hit. Nu är det dags för mig att börja blogga. Jag har tänkt att skriva om mitt liv och framförallt om mitt stora intresse, bilar. Kommentera gärna inläggen och skriv en hälsning till mig, det vore roligt!

Hej svejs!

// Roger

1 kommentar