Mail till Lennart Holmlund

Som vi skrev lite tidigare så mailade vi våra frågor till Lennart Holmlund. Så här såg vårt mail till honom och hans svar till oss ut. Är vi besvikna över svaret vi fick? JA! Det känns oerhört surt på grund av all tid vi lagt ner på frågan. Menmen, vi antar att vi ska vara glada över ett kort felstavat mail istället för inget alls.

 

Hej Lennart!

Som du kanske märkt har vi (Medienavigatörerna som bloggar på VK) försökt nå dig.
Vi fick i uppdrag att ta fram några offentliga handlingar och då bestämde vi oss för att ta fram mailen mellan dig och Anders E Björkman. Våra frågor till dig är då:
 
Hur känns det för dig att vi så lätt kan ta reda på vad du har skrivit i dina mail?
Hur gör du för att diarieföra korrespondens? Diarieföraren nämnde att du själv väljer ut vad som blir offentlig handling, stämmer detta?
Hur avgör du då vad som är privat och offentlig handling?
 
Vi hoppas så klart på så utförliga svar som möjligt från dig eftersom damerna på ditt jobb lovade att du skulle svara noggrant!
 
Tack så mycket på förhand!
/Medienavigatörerna Julia, Matilda, Johanna, Evelina och Olivia
 
 
Från Lennart:
Det låter märkligt att ni försökt nå mig då jag savar eller ringer upp så fort jag kan men har du ringt från ett dolt nummer då ringer jag inte.
 
Det ska inte vara svårt att få ut allmänna handlingar och desom är det skickar jag till de som sköter om detta. Det framgår klart vad som är allmänna handlingar. Däremot är ju inte privat post allmänna handlingar även om det sänds till min kommunadress. Inte heller internt partimatrial är ju allmänna handlingar
Etiketter: ,

En kommentar

  1. Maria Skiddi

    Mohohohohohahahahaha, ja det var väl vad man kan vänta från det hållet antar jag. Förstår att ni är besvikna, men det är ni ju inte ensamma om. Bra jobbat tjejer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.