Ytterligare ett mail från Lennart Holmlund

Vi har nu fått ytterligare ett mail av Lennart Holmlund där han förklarat lite (o)tydligare. Vi förstår inte exakt vad han menar, men efter noggrann utredning som på en militärbas förstår vi på ett ungefär. Vi uppskattar så klart den tid han har lagt ner på våra frågor men dock var det lite svåra att förstå. Tack Lelle!

 
Jag svarade dig via telefon och när jag stängde den när jag kom fram till centralen åkte mailet iväg. Du såg ju vad jag skrev, men det finns också material som är arbetsmaterial som inte ska läggas in i posten, t.ex. om jag skriver till tjänstemännen och frågar om en sak. Jag brukkar inte heller föra över all förbannade reklam som man får, men allt som rör kommunen skickar jag till de som sköter detta och sedan vet inte jag vad de lägger in i posten, det måste du fråga dem om, om de lägger dit allt.
Det känns inte alls på något speciellt sätt  utan jag vet ju som sagt vad som är allmänna handlingar en som sagt det ska ju röra min roll i kommunen. Det värsta är nog ändå för 7 eller 8 år sedan då de skickade hundra tals mail från jägarna då jag i rennäringsdelagtionen hade föreslagit att jaktkorten skulle höjas för ripjakten vilket också blev beslut. Det var intressant läsning för sameradion.
Det är jag som avgör vad som ska skickas till de som sköter posten, vi har ju också regler om att det är jag och ingen annan som är ansvarig för min data och det skulle aldrig falla mig in att någon annan skulle kunna läsa min post och logga in på min dator. Någon skulle ju kunna djäklas och gå in på en porrsajt som ett exempel eller skriva brev till vem som helst i mitt namn för det kan man ju göra om man har tillgång till min brevlåda.
 
När det gäller det mail du hänvisade till tycker jag det var konstigt att inte media och beskrev vad Björkman sagt till mig. Ja det behöver jag inte nämna om du nu läst meddelandet
Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.