En riktigt bra dag!

Av , , Bli först att kommentera 0

grönHej allihop!

Hur står det till med er? Jag mår himla bra, faktiskt. I morse när jag vaknade så kände jag mig hängig och trött, men efter träning och mycket vatten så känns det som om jag bara blivit piggare och piggare. Dessutom åt jag min favoritlunch idag, grönkål med kycklingfilé – vilket alltid ger mig en massa energi. Har ni smakat grönkål ännu? Det började ju trenda för några år sedan i USA men sedan dess har det liksom inte snackats om så mycket. Men att steka kålen i olja och vitlök, lägga på lite parmesan när det är klart. Mums, mums, mums säger jag bara! Har ni några andra favoritvarianter av grönkål? Tipsa gärna!

 

Bli först att kommentera

Dagens planer!

Av , , Bli först att kommentera 0

Hej alla vänner!

Så himla snabbt tiden går nu, alltså. De två senaste veckoro känns som någon har tryckt på snabbspolning. Men nu börjar det lugna ner sig lite på jobbet så det saktar nog ner nu. Det hoppas jag i alla fall, för det är ju just precis nu som jag trivs allra bäst. När hösten har kommit på riktigt, men sommaren fortfarande kämpar lite med solen. Allt är så himla vackert just nu, som på våren fast på ett helt annat sätt. Haha, kanske låter lite förvirrat. Men jag hoppas ni förstår vad jag menar. Just nu sitter jag och inväntar Sandra, hon ska nämligen hämta upp mig för att åka ut till skogen. Vi planerar att köra en riktigt lång vandring idag så jag sitter redan fullt påklädd och med väskan packad med vad man kan tänkas behöva. Älskar att vandra längre turer, i tre eller fyra timmar, bästa känslan i benen efteråt. Vad gör ni idag?

skog2

Bli först att kommentera

Underbar!

Av , , Bli först att kommentera 0

Bli först att kommentera

Vilodag idag!

Av , , Bli först att kommentera 0

Hej allihop!

Hoppas ni mår riktigt bra nu i början av september. Jag känner mig riktigt taggad inför hösten. Satt mina mål och har börjat planera hur jag ska nå dem på bästa sätt. Just idag tränar jag faktiskt inte då jag har lite känningar i mitt knä. Men en vilodag skadar ju inte särskilt mycket enligt min erfarenhet. Kroppen behöver ju vila minst lika mycket som att träna när man ska bygga muskler. Jag sitter och lyssnar på en låt som min syster skickade till mig igår och jag helt fastnade för.

Ellie Golding är nog den mest underskattade sångerskorna som finns, tror jag. Hon har verkligen en magisk röst – borde höras mer !

Bli först att kommentera

En mindre bra morgon!

Av , , Bli först att kommentera 0

kos

God morgon kära vänner!

Hoppas ni mår riktigt bra idag och att morgonsolen skiner på er. Jag vaknade med ett dunkande huvud och riktigt trötta ögon. Det är ruggigt väder ute och det känns bara som en tung dag generellt. Att jag dessutom måste lösa några grejer idag som kanske inte är det roligaste att ha som stressmoment, det gör ju inte direkt dagen lättare. Fy, vad jag önskar att det vänder snart. Ska försöka ta en lång dusch, dricka mycket vatten och hoppas på att värktabletterna hjälper mig lite idag. Planen var från början att sticka till gymmet innan jobbet idag, men det känns föga troligt med detta huvudet. Jag får ta tag i det första jag ska lösa idag istället. Försöker nämligen hitta snabba lån på 5000 med så bra villkor som möjligt, så det hoppas jag löser sig snabbt. Sen måste jag släppa in elektrikern innan jag tar mig till jobbet. Det är nämligen något fel med min spis, något elektriskt. Jag ringde pappa och han sa bestämt åt mig att inte röra den mer och ringa en elektriker. Får se hur mycket det kommer kosta. Hoppas ni får en bra dag, kära ni! Jag får bara hoppas att morgondagen känns bättre för mig! Kram!

Bli först att kommentera

Vill ha lite mer sol!

Av , , Bli först att kommentera 0

Hej alla vänner!

Hur mår ni? Hur har augusti behandlat er såhär långt? Känns inte som någon har semester längre nu, och dessutom känns det verkligen sommaren har sagt adjö för året. En liten del av mig hoppas fortfarande att det ska vända igen så vi får ett par varma veckor till, men vi får se. Till helgen så ska vi fira Lottas födelsedag och planen var först att vi skulle hålla festen i parken med grill och lekar. Men med detta vädret så känns det ju något tveksamt att det blir härligt. Jag har i vilket fall som helst köpt present till henne inne på Greatdays.se. Det blev en massage, för det vet jag att hon verkligen behöver. Hon är nog den mest stressade människa jag känner, så en avslappnande och rogivande massage kändes helt rätt. Så nu får vi bara se hur det blir med själva festen ..

Grass and grey cloudy sky

Bli först att kommentera